Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu en aigua mineral la tripeta de bacallà durant 6 h. Retireu-ne la pell que la cobreix i poseu-la a coure en aigua mineral freda fins que arrenqui el bull. Retireu-la del foc i reserveu-la.
  2. Talleu el bull de llengua en rectangles d’1 cm de gruix i daureu-los lleugerament en una paella amb oli.
  3. En una cassoleta, sofregiu en oli l’escalunya pelada i trinxada. Talleu la tripeta de bacallà en tires d’1 cm de gruix, escalfeu-la amb una mica d’aigua de la seva cocció i afegiu-la a l’escalunya.
  4. Barregeu-ho un cop calent en un bol fred amb l’oli d’alfàbrega, remeneu-ho fins que emulsioni, que la salsa us quedi lligada, i col·loqueu-la sobre el bull de llengua.
  5. Talleu el morro en 4 trossos i coeu-lo a la planxa durant 1 min per cada costat.
  6. Poseu tots els ingredients en un plat i acabeu-lo tot col·locant al damunt les fulles d’alfàbrega i els ametllons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto