Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les bledes i separeu-ne la part verda de les fulles, que es pot aprofitar per a un altre plat. Talleu els tronxos a mida regular, peleu-los i feu-los bullir amb aigua i sal fins que siguin tous. Escorreu-los i poseu-los en una safata de forn quan hagin tret tota l’aigua.
  2. Mentre bullen les bledes, piqueu la ceba i el pebrot, saleu-ho i sofregiu-ho en una paella amb oli abundant. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi una mica més d’oli, les ametlles, l’all i el tomàquet. Deixeu-ho fregir a foc suau, vigilant que no es torri l’all. Un cop cuit, aboqueu -ho en un bol i tritureu-ho amb la batedora, afegint-hi un got d’aigua (de mica en mica) i controlant la textura de la salsa amb una mica d’oli o nata líquida, si queda massa fluida.
  3. Aboqueu la salsa sobre els tronxos de bleda i deixeu-ho gratinar amb una mica de formatge ratllat per sobre.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: