Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les bledes i separeu-ne la part verda de les fulles, que es pot aprofitar per a un altre plat. Talleu els tronxos a mida regular, peleu-los i feu-los bullir amb aigua i sal fins que siguin tous. Escorreu-los i poseu-los en una safata de forn quan hagin tret tota l’aigua.
  2. Mentre bullen les bledes, piqueu la ceba i el pebrot, saleu-ho i sofregiu-ho en una paella amb oli abundant. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi una mica més d’oli, les ametlles, l’all i el tomàquet. Deixeu-ho fregir a foc suau, vigilant que no es torri l’all. Un cop cuit, aboqueu -ho en un bol i tritureu-ho amb la batedora, afegint-hi un got d’aigua (de mica en mica) i controlant la textura de la salsa amb una mica d’oli o nata líquida, si queda massa fluida.
  3. Aboqueu la salsa sobre els tronxos de bleda i deixeu-ho gratinar amb una mica de formatge ratllat per sobre.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto