Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres traient-ne les primeres peles i talleu-los a rodanxes petites.
  2. Peleu i buideu quatre carxofes, talleu-les a làmines fines i confiteu-les amb els alls tendres, amb una mica d’oli i sal, a foc lent.
  3. Deixateu quatre ous per separat amb la sal i el pebre, estireu-los d’un a un en una paella antiadherent calenta, com una crep, deixant-los quallar per obtenir la truita.
  4. Talleu les truites a rectangles iguals, ompliu-los de carxofes i alls tendres confitats, i enrotlleu-los en forma de caneló.
  5. Peleu i buideu la carxofa restant, talleu-la a quarts i confiteu-los en oli abundant, a 180 ºC.

MUNTATGE

  1. Serviu el caneló de truita de carxofes i alls tendres calent en un plat, emulsioneu els ous restants amb una mica de sal, amb l’ajuda d’un túrmix, fins que tingui textura cremosa.
  2. Poseu una cullera d’emulsió d’ou a sobre de cada caneló de truita amb un quart de carxofa confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto