Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part dura dels espàrrecs. Talleu cada espàrrec per la meitat.
  2. Peleu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  3. En una paella amb l’oli, salteu els alls tendres i els espàrrecs, 2 min. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, salteu els xiitakes, tallats a quarts, i deixeu-los coure 3 min. Reserveu-los.
  5. Marqueu lleugerament les gambes a la mateixa paella, amb un xic d’oli i sal. Retireu-les.
  6. Bateu els ous en un bol i poseu-hi una mica de sal.
  7. En una paella d’uns 25 cm de diàmetre, poseu una quarta part de l’ou batut i deixeu-lo quallar lleugerament (per fer una truita plana quallada per un sol costat).
  8. Afegiu-hi els espàrrecs, els xiitakes i les tres gambes, traieu-ho de la paella i emplateu-ho.
  9. Feu el mateix tres cops més, per fer les quatre truites, i serviu-les immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto