Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’emulsió: peleu i talleu a daus l’api, i feu-lo a bullir amb la llet durant 30 min.
  2. Tritureu-lo amb el túrmix amb una mica de la llet de la cocció tot afegint-hi l’oli de gira-sol (que prèviament haureu escalfat una mica i infusionat, amb les branques de citronel·la tallades, durant tota la nit) fins a obtenir una textura suau i homogènia.
  3. Poseu el vinagre de Mòdena al foc perquè redueixi, fins que obtingueu una textura densa; afegiu-hi el puré de cassís, i escalfeu-ho una mica.
  4. Alhora, remulleu en aigua freda la gelatina durant 2 min i afegiu-la al cassís un cop calent, i dissoleu-la apartada del foc. 
  5. Coeu la ventresca a la planxa o en una paella amb poc oli i deixeu-la crueta, escalopeu-la i poseu-la al plat. Amaniu-la amb oli verge i sal grisa. 
  6. Col·loqueu-hi al costat una cullerada de cassís i dues d’emulsió de citronel·la.
  7. Es pot acompanyar amb una mica d’amanida o unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto