Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’emulsió: peleu i talleu a daus l’api, i feu-lo a bullir amb la llet durant 30 min.
  2. Tritureu-lo amb el túrmix amb una mica de la llet de la cocció tot afegint-hi l’oli de gira-sol (que prèviament haureu escalfat una mica i infusionat, amb les branques de citronel·la tallades, durant tota la nit) fins a obtenir una textura suau i homogènia.
  3. Poseu el vinagre de Mòdena al foc perquè redueixi, fins que obtingueu una textura densa; afegiu-hi el puré de cassís, i escalfeu-ho una mica.
  4. Alhora, remulleu en aigua freda la gelatina 2 min i afegiu-la al cassís un cop calent, i dissoleu-la apartada del foc. 
  5. Coeu la ventresca a la planxa o en una paella amb poc oli i deixeu-la crueta, escalopeu-la i poseu-la al plat. Amaniu-la amb oli verge i sal grisa. 
  6. Col·loqueu-hi al costat una cullerada de cassís i dues d’emulsió de citronel·la.
  7. Es pot acompanyar amb una mica d’amanida o unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto