Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb un ganivet, talleu el ventre del peix i traieu-li les vísceres. Renteu-lo i assequeu-lo.
  2. Filetegeu-lo per obtenir-ne dos lloms. Amb un ganivet, retireu les costelles de la ventresca, deixant els dos lloms nets, amb la pell i les espines centrals.
  3. Saleu els lloms, per la part de la carn i de la pell, i col·loqueu-los a sobre d'una taula de tall amb la pell de cap per avall. Deixeu-los reposar 2 hores amb la taula una mica inclinada.
  4. Esbandiu els lloms amb aigua, assequeu-los i poseu-los en un recipient, coberts amb una barreja de vinagre d'arròs i aigua, al 50%, 3 hores.
  5. Retireu-los, assequeu-los i filmeu-los. Deixeu-los reposar a la nevera un mínim de 5 hores.
  6. Per a la salsa: renteu les espines i els caps de restes de sang i vísceres, i retireu-ne les ganyes. Poseu-ho al forn, amb el 'grill' a màxima potència, fins que estiguin ben socarrimats.
  7. Poseu les espines i els caps en un cassó cobert amb aigua freda i feu que arrenqui el bull. Feu-ho coure lentament 10 minuts. Deixeu-ho refredar i coleu-ho.
  8. Barregeu sis cullerades del brou resultant amb la resta d'ingredients de la salsa, excepte l'oli de sèsam o picant.
  9. Renteu els raves i retireu-ne la tija. Ratlleu-los finament.
  10. Abans de servir el peix, retireu-ne les espinetes del centre dels lloms amb unes pinces. Retireu la primera capa transparent de la pell.
  11. Talleu el peix a llesques de 0,5 cm de gruix, de forma perpendicular a la taula de tall.
  12. Serviu-lo en plats, mantenint la forma original del llom, amb la salsa, en bols petits, amb gotetes d'oli i el rave ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto