Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la pastanaga en bastons gruixuts i el bròquil en brots grans. Poseu-los a coure al vapor amb foc viu.

  2. Talleu el fonoll en 4 i les mongetes tendres en dos o tres talls. Afegiu-los al vapor i continueu la cocció 2 minuts més.

  3. Aboqueu el iogurt en un bol per començar la vinagreta. Afegiu-hi orenga en fulla i una cullerada de vinagre per accentuar l'àcid. Un cop siguin cuites les verdures, reserveu-les a banda perquè es refredin una mica.

  4. Acabeu de muntar la salsa afegint-hi un cordill d'oli d'oliva. Ja podeu estendre-la a la base del plat per presentar-hi les verdures al damunt. Col·loqueu les sardines entremig i escampeu les germinacions de ceba que hi aportin gràcia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: