Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al carbassó dolç, prepareu un caramel sense gaire color amb el sucre, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho fins a homogeneïtzar-ho. Afegiu-hi la nata, deixeu que bulli 2 min, incorporeu-hi el carbassó tallat a rodanxes fines per tal que es cogui ràpidament (durant 1 o 2 min com a màxim) i tritureu-ho. Refredeu-ho i reserveu-ho.
  2. Separeu les flors dels carbassonets i escaldeu-los en aigua bullent amb sal durant 2 min, refredeu-los i talleu-los per la meitat. Salteu-los amb poc oli durant 30 s. Reserveu-los.
  3. Salpebreu les vieires i marqueu-les 20 s per cada banda en una paella amb una mica d’oli.
  4. Retireu el pistil de les flors, amaniu-les amb una cullerada d’oli d’oliva verge i sal Maldon, i farciu-ho amb el recuit de drap. Talleu unes quantes làmines de pernil d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto