Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu una taronja en 12 grills sense pelar-la. Traieu-li els pinyols.
  2. En una cassola, poseu els grills de taronja amb la mel, el safrà i el vinagre, i cobriu-ho d’aigua. Bulliu-ho a foc lent durant 1 h i afegiu-hi aigua si veieu que es consumeix. Tritureu el resultat per fer-ne una pasta suau, no gaire espessa.
  3. Salpebreu el pollastre i poseu-lo en una planxa ratllada calenta, 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn calent 15 min, a 200 ºC.
  4. Quan estigui fred, esmicoleu-lo en trossos grossos, amb els dits. Cobriu-ho amb la meitat de la salsa de taronja.
  5. Per a l’amanida: en un bol, poseu la ruca, el fonoll, les herbes i la poma a làmines, i l’amaniment de taronja restant, i remeneu-ho amb suavitat.
  6. Salpebreu-ho i, si cal, afegiu-hi una mica més d’oli i de suc de llimona.
  7. Esteneu la tortilla, poseu-hi l’amanida i a sobre el pollastre. Enrotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto