Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un morter trinxeu les ametlles, les avellanes, l’all i un pessic de sal, fins que quedi una pasta ben fina. Afegiu-hi el pebrot de romesco, prèviament escaldat.
  2. Fregiu la llesca de pa, poseu-la a la barreja amb el pebre blanc i el pebre vermell dolç. Finalment, completeu la salsa amb els dos tomacons, l’oli i el vinagre i continueu-ho remenant fins que estigui tot ben mesclat.
  3. Aboqueu la salsa sobre les escaroles, ben netes i escorregudes, i deixeu-les reposar dues hores. En el moment de servir el xató, presenteu-lo amb les anxoves, la tonyina, el bacallà i les olives.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: