Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les olives, aixafeu-les una mica i assequeu-les al forn, a 160 ºC. 
  2. Texturitzeu una mica d’oli d’arbequina amb la maltodextrina fins aconseguir pols d’oli. Reserveu-ho. 
  3. Esmicoleu el bacallà i la tonyina.
  4. Deixateu la salsa romesco amb una mica d’aigua i vinagre.
  5. En un motlle cilíndric poseu la ventresca, el bacallà i els cigrons. A sobre, l’escarola amanida amb força salsa de xató, i els filets d’anxova per sobre l’escarola. Decoreu-ho amb la pols d’oli d’arbequina i les olives seques pel voltant del plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: