Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les olives, aixafeu-les una mica i assequeu-les al forn, a 160 ºC. 
  2. Texturitzeu una mica d’oli d’arbequina amb la maltodextrina fins aconseguir pols d’oli. Reserveu-ho. 
  3. Esmicoleu el bacallà i la tonyina.
  4. Deixateu la salsa romesco amb una mica d’aigua i vinagre.
  5. En un motlle cilíndric poseu la ventresca, el bacallà i els cigrons. A sobre, l’escarola amanida amb força salsa de xató, i els filets d’anxova per sobre l’escarola. Decoreu-ho amb la pols d’oli d’arbequina i les olives seques pel voltant del plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto