Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull el bacallà i la tonyina.
  2. Renteu molt bé la resta d'ingredients.
  3. Per a la salsa: en un morter, trinxeu els alls, el bitxo, el pa torrat i les galetes, afegint-hi el pebre vermell, l'oli, el vinagre i la sal. Barregueu-ho tot plegat i remeneu-ho bé.
  4. Muntatge: col·loqueu tots els ingredients barrejats amb la salsa, just abans de servir-los.
  5. És recomana preparar-lo el dia abans i reservar-lo a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: