Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xili amb carn: en una paella, escalfeu oli, afegiu-hi la carn i coeu-la. Afegiu-hi la ceba, el pebrot i l’all picat, i deixeu-ho sofregir fins que quedi confitat.
  2. Afegiu-hi el bitxo i remeneu-ho fins que hi quedi ben incorporat.
  3. Afegiu-hi el tomàquet, el buquet garni, la sal, el pebre i el sucre. Deixeu-ho coure com a mínim 2 h, a foc lent. Al final de la cocció, incorporeu-hiels fesols i remeneu-ho bé, per tal d’incorporar-los a la salsa. Deixeu-ho coure 10 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho.
  4. Per a les patates fregides: peleu-les, renteu-les i talleu-les grosses, estil steackhouse (amb una forma rectangular).
  5. Poseu-les en remull, per extreure’n bé la fècula i que no s’enganxin entre elles.
  6. Eixugueu-les amb un drap i fregiu-les en una paella amb l’oli molt calent, fins que quedin cuites, sense coloració. Retireu-les i escorreu-les.
  7. A l’hora de servir, poseu-les dins de l’oli a 180 ºC uns minuts, fins que quedin cruixents i daurades. Traieu-les i poseu-les en un bol amb paper absorbent, i saleu-les.
  8. Serviu-les amb salsa de xili amb carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: