Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xili amb carn: en una paella, escalfeu oli, afegiu-hi la carn i coeu-la. Afegiu-hi la ceba, el pebrot i l’all picat, i deixeu-ho sofregir fins que quedi confitat.
  2. Afegiu-hi el bitxo i remeneu-ho fins que hi quedi ben incorporat.
  3. Afegiu-hi el tomàquet, el buquet garni, la sal, el pebre i el sucre. Deixeu-ho coure com a mínim 2 h, a foc lent. Al final de la cocció, incorporeu-hi les mongetes i remeneu-ho bé, per tal d’incorporar-les a la salsa. Deixeu-ho coure 10 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho.
  4. Per a les patates fregides: peleu-les, renteu-les i talleu-les grosses, estil steackhouse (amb una forma rectangular).
  5. Poseu-les en remull, per extreure’n bé la fècula i que no s’enganxin entre elles.
  6. Eixugueu-les amb un drap i fregiu-les en una paella amb l’oli molt calent, fins que quedin cuites, sense coloració. Retireu-les i escorreu-les.
  7. A l’hora de servir, poseu-les dins de l’oli a 180 ºC uns minuts, fins que quedin cruixents i daurades. Traieu-les i poseu-les en un bol amb paper absorbent, i saleu-les.
  8. Serviu-les amb salsa de xili amb carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07-08 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto