Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al xili amb carn: en una paella, escalfeu oli, afegiu-hi la carn i coeu-la. Afegiu-hi la ceba, el pebrot i l’all picat, i deixeu-ho sofregir fins que quedi confitat.
  2. Afegiu-hi el bitxo i remeneu-ho fins que hi quedi ben incorporat.
  3. Afegiu-hi el tomàquet, el buquet garni, la sal, el pebre i el sucre. Deixeu-ho coure com a mínim 2 h, a foc lent. Al final de la cocció, incorporeu-hi les mongetes i remeneu-ho bé, per tal d’incorporar-les a la salsa. Deixeu-ho coure 10 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho.
  4. Per a les patates fregides: peleu-les, renteu-les i talleu-les grosses, estil steackhouse (amb una forma rectangular).
  5. Poseu-les en remull, per extreure’n bé la fècula i que no s’enganxin entre elles.
  6. Eixugueu-les amb un drap i fregiu-les en una paella amb l’oli molt calent, fins que quedin cuites, sense coloració. Retireu-les i escorreu-les.
  7. A l’hora de servir, poseu-les dins de l’oli a 180 ºC uns minuts, fins que quedin cruixents i daurades. Traieu-les i poseu-les en un bol amb paper absorbent, i saleu-les.
  8. Serviu-les amb salsa de xili amb carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

14 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

14 set

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto