Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes tan fines i transparents com sigui possible. En un bol deixeu-les en remull amb aigua mineral amb gas durant 15 min.
  2. En una paella escalfeu oli fins que estigui calent (per saber el punt de l’oli, poseu-hi un crostonet de pa; quan comenci a estar ros, retireu-lo).
  3. Enfarineu les albergínies i fregiu-les; les heu d’anar girant perquè quedin rossetes i no es cremin (tenint en compte que es fan molt ràpidament).
  4. Retireu-les de la paella i poseu-les sobre un paper absorbent; una vegada al plat, empolseu-ho amb sal de romaní.
  5. Nota: no poseu sal al moment de fregir les albergínies, perquè ja han agafat el seu punt quan les heu remullat amb l’aigua amb gas. La sal de romaní la trobareu feta, però si voleu fer-la a casa amb una picadora elèctrica només cal que tritureu la mateixa quantitat de sal gruixuda que de romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto