Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes tan fines i transparents com sigui possible. En un bol deixeu-les en remull amb aigua mineral amb gas durant 15 min.
  2. En una paella escalfeu oli fins que estigui calent (per saber el punt de l’oli, poseu-hi un crostonet de pa; quan comenci a estar ros, retireu-lo).
  3. Enfarineu les albergínies i fregiu-les; les heu d’anar girant perquè quedin rossetes i no es cremin (tenint en compte que es fan molt ràpidament).
  4. Retireu-les de la paella i poseu-les sobre un paper absorbent; una vegada al plat, empolseu-ho amb sal de romaní.
  5. Nota: no poseu sal al moment de fregir les albergínies, perquè ja han agafat el seu punt quan les heu remullat amb l’aigua amb gas. La sal de romaní la trobareu feta, però si voleu fer-la a casa amb una picadora elèctrica només cal que tritureu la mateixa quantitat de sal gruixuda que de romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto