Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 7 al 13 de juliol

04/07/2025

Arriba la proposta setmanal de l'equip de CUINA per als que no sapigueu què cuinar. Un recull de receptes perquè gaudiu de la millor cuina sense preocupar-vos de quins plats podeu preparar. Bon profit!

01 Turbot a la brasa amb iuca fregida, all i julivert

Turbot a la brasa amb iuca fregida, all i julivert Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Mongetes del ganxet amb rossinyols i botifarra de perol
  • Segon: Turbot a la brasa amb iuca fregida, all i julivert
  • Postres: Gelatina bicolor

     

02 Gaspatxo de maduixes i síndria

Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Risotto de sobrassada
  • Segon: Combi de bunyols d'espinacs amb hamburguesa de pollastre i pèsols a la marinera
  • Postres: Gaspatxo de maduixes i síndria
03 Croquetes de roses ecològiques

Croquetes de roses ecològiques Becky Lawton

Dimecres

  • Primer: Potatge de cigrons
  • Segon: Croquetes de roses ecològiques
  • Postres: Crema cremada de festucs amb fruites vermelles
04 Crema de xocolata i canyella

Crema de xocolata i canyella

Dijous

05 Faves amb cloïsses i safrà

Faves amb cloïsses i safrà Becky Lawton

Divendres

06 Bacallà arrebossat amb 'corn flakes'

Bacallà arrebossat amb 'corn flakes'

Dissabte

07 Esqueixada

Esqueixada Enrique Marco

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: