Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i la pastanaga i ratlleu-les o talleu-les a la brunesa fina.
  2. Escalfeu una mica d’oli en una paella i coeu-hi les verdures a foc suau, 5 min.
  3. Afegiu-hi la sobrassada, remeneu-ho i continueu-ho coent fins que es fongui lleugerament.
  4. Incorporeu-hi l’arròs, remeneu-ho durant 2 min i regueu-ho amb el vi blanc.
  5. Quan l’alcohol s’hagi evaporat, afegiu-hi, a poc a poc, el brou calent. Remeneu-ho perquè l’arròs deixi anar el midó i alhora l’absorbeixi.
  6. Després d’uns 18 min de cocció, retireu la cassola del foc i serviu el risotto en bols.
  7. Acabeu-ho amb uns encenalls de parmesà, ceba tendra picada i nous picades i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: