Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el turbot i salpebreu-lo.
  2. Peleu la iuca amb un ganivet i reserveu-la en aigua freda. Bulliu-la en aigua salada abundant, 35 min o fins que estigui molt tendra. Un cop temperada, talleu-la a bastons.
  3. Poseu una paella fonda amb oli a foc mitjà-alt i fregiu la iuca, escorreguda i ben seca. Traieu-la, salpebreu-la i escorreu-la bé en paper absorbent; reserveu-la en calent.
  4. Netegeu el julivert i assequeu-lo bé.
  5. Peleu els alls i talleu-los per la meitat, per treure’n la part interna. Piqueu-los a la brunesa molt fina i poseu-los en un bol amb el julivert picat, un bon raig d’oli i el vi blanc. Reserveu-ho per al turbot.
  6. Coeu el turbot a la brasa, 10-12 min per cada costat; vigileu que no es cogui en excés, ha de quedar melós i sucós. Ruixeu-lo amb la barreja de julivert i vi blanc, a la mateixa brasa. Deixeu una mica de picada per emplatar el peix.
  7. Serviu un llom de turbot amb una mica de picada d’all i julivert, i iuca fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto