Troba la teva recepta

La recepta me la van passar la M. Rosa i la Montse, de la parada Queviures Brossa, del Mercat Central de Sabadell. Totes dues cuinen molt bé i són molt aficionades a les postres casolanes, de manera que la recepta tenia l’èxit assegurat. És una recepta ben diferent de la d’altres pastissos de formatge que he fet, ja que no porta farina ni Maizena: duu molla de pa remullada amb llet, fet que amoroseix el pastís i el fa més melós i lleuger. Proveu-lo que us agradarà!

Preparació

  1. Poseu en remull la molla de pa amb la llet que absorbeixi.
  2. Separeu els rovells de les clares. Reserveu 50 g de sucre.
  3. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares i el sucre reservat.
  4. Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre reservat quan estiguin a mig muntar. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Aboqueu la mescla en un motlle untat de mantega i farina. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant 1 h. Deixeu-ho refredar.
  6. Poseu en remull la gelatina. Escalfeu una mica d’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Escalfeu una mica la melmelada per tal de liquar-la un pèl. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé.
  8. Aboqueu la melmelada per sobre la superfície del pastís i deixeu-ho refredar.
  9. Reserveu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo (fer-ho a temperatura ambient).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto