Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la molla de pa amb la llet que absorbeixi.
  2. Separeu els rovells de les clares. Reserveu 50 g de sucre.
  3. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares i el sucre reservat.
  4. Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre reservat quan estiguin a mig muntar. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Aboqueu la mescla en un motlle untat de mantega i farina. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant 1 h. Deixeu-ho refredar.
  6. Poseu en remull la gelatina. Escalfeu una mica d’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Escalfeu una mica la melmelada per tal de liquar-la un pèl. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé.
  8. Aboqueu la melmelada per sobre la superfície del pastís i deixeu-ho refredar.
  9. Reserveu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo (fer-ho a temperatura ambient).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: