Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu boletes de síndria i meló amb l’aparell de fer boles.
  2. Renteu el raïm, escorreu-lo i separeu-lo de les branquetes.
  3. Renteu les nectarines i les prunes, traieu-los el pinyol i talleu-les a quadradets.
  4. Barregeu la llet de coco, la llet condensada i les espècies. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 30 min.
  5. En un bol, barregeu totes les fruites i repartiu-les en els recipients. Serviu al costat la crema de coco, el gel picat i les fulles d’alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: