Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu boletes de síndria i meló amb l’aparell de fer boles.
  2. Renteu el raïm, escorreu-lo i separeu-lo de les branquetes.
  3. Renteu les nectarines i les prunes, traieu-los el pinyol i talleu-les a quadradets.
  4. Barregeu la llet de coco, la llet condensada i les espècies. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 30 min.
  5. En un bol, barregeu totes les fruites i repartiu-les en els recipients. Serviu al costat la crema de coco, el gel picat i les fulles d’alfàbrega.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: