Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Daureu lleugerament el pollastre i la costella i reserveu-ho.
  2. Daureu els escamarlans i els calamarsets i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, daureu els alls i la ceba picada. 
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi els pebrots i el tomàquet ratllat.
  6. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi els calamarsets, el pollastre i la costella, i enrossiu-hi l'arròs.
  7. Aboqueu el fumet bullent damunt de l'arròs.
  8. Repartiu-ho bé i no ho torneu a tocar; poseu-ho a punt de sal.
  9. Feu-ho coure al forn 6 min, a 200 ºC.
  10. Traieu-ho del forn i afegiu-hi els escamarlans i la closca; torneu-ho a coure 2-3 min.
  11. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto