Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu lleugerament el pollastre i la costella i reserveu-ho.
  2. Daureu els escamarlans i els calamarsets i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, daureu els alls i la ceba picada. 
  4. Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
  5. Afegiu-hi els pebrots i el tomàquet ratllat.
  6. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi els calamarsets, el pollastre i la costella, i enrossiu-hi l'arròs.
  7. Aboqueu el fumet bullent damunt de l'arròs.
  8. Repartiu-ho bé i no ho torneu a tocar; poseu-ho a punt de sal.
  9. Feu-ho coure al forn 6 min, a 200 ºC.
  10. Traieu-ho del forn i afegiu-hi els escamarlans i la closca; torneu-ho a coure 2-3 min.
  11. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: