Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la coca: mescleu els ingredients i amasseu-los fins que quedi una massa compacta.
  2. Deixeu-la reposar amb paper film i una mica d’oli, 1 h.
  3. Per a la guarnició: coeu la llonganissa, la botifarra negra i els calçots al forn, 20 min, a 200 ºC ,amb herbes aromàtiques.
  4. Per a la salsa: talleu els tomàquets ben finets i barregeu-los amb els altres ingredients. Tritureu-ho fins que agafi la textura desitjada.
  5. Estireu la massa ben fina.
  6. Munteu la coca amb tots els ingredients.
  7. Amb el forn calent, coeu-la 30 min, a 160 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: