Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre i el midó de blat de moro. Incorporeu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho. Incorporeu-hi els rovells i barregeu-ho.
  2. Poseu la resta de la llet en un cassó al foc, juntament amb la canyella. Quan bulli, aparteu-ho del foc i deixeu que s'infusioni durant uns minuts. 
  3. Retireu la canyella, aboqueu la llet sobre la mescla dels rovells i torneu-ho a posar tot al foc, remenant-ho sense parar perquè no s'enganxi ni faci grumolls.
  4. Al primer bull, retireu-ho del foc. Aboqueu la crema sobre la xocolata i barregeu-ho fins que la xocolata es fongui i quedi ben homogeni. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho.
  5. Serviu la crema freda, per menjar-la a cullerades o per sucar-hi uns melindros.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: