Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre i el midó de blat de moro. Incorporeu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho. Incorporeu-hi els rovells i barregeu-ho.
  2. Poseu la resta de la llet en un cassó al foc, juntament amb la canyella. Quan bulli, aparteu-ho del foc i deixeu que s'infusioni durant uns minuts. 
  3. Retireu la canyella, aboqueu la llet sobre la mescla dels rovells i torneu-ho a posar tot al foc, remenant-ho sense parar perquè no s'enganxi ni faci grumolls.
  4. Al primer bull, retireu-ho del foc. Aboqueu la crema sobre la xocolata i barregeu-ho fins que la xocolata es fongui i quedi ben homogeni. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho.
  5. Serviu la crema freda, per menjar-la a cullerades o per sucar-hi uns melindros.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto