Troba la teva recepta

Característiques del quefir, ideal per a la cuina

Descobriu aquest producte amb tantes propietats!

El quefir té propietats i aplicacions gastronòmiques molt interessants

El quefir té propietats i aplicacions gastronòmiques molt interessants

Últimament es parla molt del quefir pels beneficis que aporta al cos. Es tracta d'un fong que es nodreix amb aigua, te o llet, i, amb aquest últim ingredient, es forma un iogurt cremós que es coneix també com a 'quefir'. És ideal per a la cuina, no només per les seves propietats, sinó també perquè és un substitutiu perfecte de diversos productes lactis:

  • Per a salses i cremes: el quefir aporta una consistència a les cremes que les torna molt més digestives i potencia el sabor de les salses, cosa que ja hem comprovat amb aquesta salsa grega amb quefir.
  • Smoothies i gelats: realça el sabor de les fruites en postres líquides o sòlides, des de magdalenes, pastissos de formatge o pannacotes fins a batuts com aquest amb figues i plàtan.
  • Rebosteria: totes les receptes que portin llet, iogurt o formatge es poden fer amb quefir, que donarà un sabor lleugerament diferent i hi aportarà una consistència interessant.

Si cada vegada sentim més a parlar sobre el quefir és a causa de les seves propietats beneficioses per a l'organisme. Per això, no podem oblidar esmentar aquestes característiques:

  • Probiòtic: es tracta d'un aliment reconegut pel seu poder com a regenerador de la flora intestinal i estimulant de les defenses naturals.
  • Augmenta les defenses: d'aquesta manera, el nostre cos es troba més preparat davant atacs de virus i infeccions.
  • Més digestiu: té nivells baixos de lactosa, cosa que afavoreix la digestió fins i tot a les persones intolerants a la lactosa.
  • Font de calci: contribueix al manteniment dels ossos i les dents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto