Troba la teva recepta

Com treure profit dels anacards

Descobreix les aplicacions d'aquests fruits amazònics

Anacards

Anacards

Els anacards són fruits secs que tenen un valor nutricional alt i a més són molt versàtils per cuinar. Per treure'ls-hi el màxim rendiment, cal que conegueu aquestes característiques.

  • Rics en propietats: els anacards contenen triptòfan, l’aminoàcid del benestar. Ajuden a dormir i a tenir bons nivells de serotonina, estan plens de magnesi, coure, fòsfor, zinc i seleni, i són rics en minerals. A més, són un greix saludable, ric en àcids grassos essencials, ideals per a la salut cardiovascular. 
  • Equilibrar-ho amb aliments rics en omega-3: els anacards són rics en omega-6, que estimula el creixement del pèl i de la pell i que afavoreixen la salut òssia i reproductiva; a la vegada, són inflamatoris, cal combinar-los amb altres aliments rics en omega-3 que són antiinflamatoris, com per exemple l'oli d'oliva, l'alvocat o el peix blau.
  • Ideals per esmorzar: un grapat d'anacards per esmorzar combinats en un bol amb plàtan a rodanxes i uns quants nabius, és un bon substitut del pa. 
  • L'estrella dels plats vegans: com que contené un alt nivell de proteïnes, són un ingredient molt utilitzat en les receptes veganes. Llet d'anacards, iogurt, maionesa, formatge, crema per untar o la més popular: el pastís vegà fet amb anacards.
  • Per a esportistes: moltes empreses dedicades a la nutrició esportiva han tret productes al mercat elaborats amb aquests fruits, com la mantega d'anacards.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 gen

Cuina de mercat amb productes de temporada 2020

Els dilluns, de 9.30 a 11.15 h, podreu gaudir de tallers de cuina amb productes de temporada de la mà d'Escola...

27 gen

Taller d'arrossos i fideuades 2020

Els arrossos i les fideuades típics de la nostra gastronomia tenen gran fama arreu del món. Els dies...

28 gen

Taller 'Croquetes sorprenents'

El 28 de gener, de 18.30 a 21.30 h, al Centre Cívic El Sortidor, Carmeta Comas ensenyarà a elaborar diferents...

29 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto