Troba la teva recepta

Les diferències entre el suc i el nèctar

Sempre és millor menjar-nos la fruita sencera que no pas fer-ne suc, però, de vegades, ens és més pràctic fer-ho així. No tots els sucs són iguals i, de fet, val la pena conèixer les diferències entre els més habituals del mercat

Suc de taronja

Suc de taronja

Suc

  • Natural. Sempre que no sigui a partir de concentrat, el suc és més natural que el nèctar, ja que està fet, exclusivament, de fruita espremuda.
  • Vitamines. Part de les vitamines de la fruita les trobem a la pela, però també n’hi ha a la polpa i, per tant, en el suc.
  • Liquat o espremut. Per a les taronges i les llimones, feu servir una espremedora, però per a la resta és millor una liquadora.
  • Polpa. Conserveu la polpa de la fruita, ja que conté fibra.

 

Nèctar

  • Meitat i meitat. En un nèctar, la meitat del producte (com a mínim) ha de ser suc natural, però després s’hi afegeix aigua i sucre.
  • Durabilitat. Els nèctars es poden conservar més temps a temperatura ambient.
  • Pera i préssec.  Dos dels nèctars més habituals que trobem al mercat són el de préssec i el de pera, però se’n pot fer de qualsevol fruita. Fixeu-vos en l’etiqueta!
  • Amb moderació. Tot i que conserva les vitamines del suc natural, el nèctar té més sucre i, per tant, no n’heu d’abusar.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

23 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

25 jul

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto