Troba la teva recepta

Les diferències entre el suc i el nèctar

Sempre és millor menjar-nos la fruita sencera que no pas fer-ne suc, però, de vegades, ens és més pràctic fer-ho així. No tots els sucs són iguals i, de fet, val la pena conèixer les diferències entre els més habituals del mercat

Suc de taronja

Suc de taronja

Suc

  • Natural. Sempre que no sigui a partir de concentrat, el suc és més natural que el nèctar, ja que està fet, exclusivament, de fruita espremuda.
  • Vitamines. Part de les vitamines de la fruita les trobem a la pela, però també n’hi ha a la polpa i, per tant, en el suc.
  • Liquat o espremut. Per a les taronges i les llimones, feu servir una espremedora, però per a la resta és millor una liquadora.
  • Polpa. Conserveu la polpa de la fruita, ja que conté fibra.

 

Nèctar

  • Meitat i meitat. En un nèctar, la meitat del producte (com a mínim) ha de ser suc natural, però després s’hi afegeix aigua i sucre.
  • Durabilitat. Els nèctars es poden conservar més temps a temperatura ambient.
  • Pera i préssec.  Dos dels nèctars més habituals que trobem al mercat són el de préssec i el de pera, però se’n pot fer de qualsevol fruita. Fixeu-vos en l’etiqueta!
  • Amb moderació. Tot i que conserva les vitamines del suc natural, el nèctar té més sucre i, per tant, no n’heu d’abusar.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto