Troba la teva recepta

Les diferències entre el suc i el nèctar

Sempre és millor menjar-nos la fruita sencera que no pas fer-ne suc, però, de vegades, ens és més pràctic fer-ho així. No tots els sucs són iguals i, de fet, val la pena conèixer les diferències entre els més habituals del mercat

Suc de taronja

Suc de taronja

Suc

  • Natural. Sempre que no sigui a partir de concentrat, el suc és més natural que el nèctar, ja que està fet, exclusivament, de fruita espremuda.
  • Vitamines. Part de les vitamines de la fruita les trobem a la pela, però també n’hi ha a la polpa i, per tant, en el suc.
  • Liquat o espremut. Per a les taronges i les llimones, feu servir una espremedora, però per a la resta és millor una liquadora.
  • Polpa. Conserveu la polpa de la fruita, ja que conté fibra.

 

Nèctar

  • Meitat i meitat. En un nèctar, la meitat del producte (com a mínim) ha de ser suc natural, però després s’hi afegeix aigua i sucre.
  • Durabilitat. Els nèctars es poden conservar més temps a temperatura ambient.
  • Pera i préssec.  Dos dels nèctars més habituals que trobem al mercat són el de préssec i el de pera, però se’n pot fer de qualsevol fruita. Fixeu-vos en l’etiqueta!
  • Amb moderació. Tot i que conserva les vitamines del suc natural, el nèctar té més sucre i, per tant, no n’heu d’abusar.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto