Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 amanides carnívores

Els entrants més complets i temptadors

CUINA.CAT

27/06/2022

Us agrada combinar hortalisses amb pernil o carn? Voleu trencar la rutina d'amanides bàsiques i poc saboroses? Prepareu aquestes amanides que us proposem. Us sorprendran!

01 'Wrap' de pollaste amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja

'Wrap' de pollaste amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja Food Photos / Cristina Rivarola

Amanida de quinoa i llet de coco amb pit de pollastre amb llimona

Comencem amb una amanida ràpida, senzilla i molt gustosa. La combinació de la quinoa amb la llet de coco, el pollastre saltat i el suc de llimona és excel·lent. Completeu-la amb uns trossets de mango i cogombre. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

02 Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta AJJ Estudi

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Aquesta recepta del David Caballero és una proposta ideal per als que us agrada el xai i voleu acompanyar-lo amb hortalisses i fruits secs. Mescleu la carn amb pebrot vermell escalivat, tomàquets cherry, ruca i feta. Acabeu l'amanida amb el pesto de menta. Boníssima!

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Una amanida de tres parts perfecta per començar un bon dinar. Els peus de porc bullits són la base i per sobre afegiu ceba tendra, pernil i tomàquet. Acabeu-la amb uns quants brots tendres d'enciams. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de ventresca de tonyina

Amanida de ventresca de tonyina Becky Lawton

Amanida de ventresca de tonyina

Unes fulles de ruca i unes quantes endívies (verdes o vermelles) amb ventresca de tonyina passada per la paella. Aconseguireu una amanida equilibrada i ben saborosa. No us oblideu d'acabar-la amb uns grans de pebre rosa i ratllar una mica de gingebre!

Llegiu la recepta completa

05 Amanida cèsar clàssica

Amanida cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola

Amanida Cèsar clàssica

L'amanida Cèsar sempre és una opció molt temptadora. Combineu l'enciam amb daus de pa fregits, tomàquets cherry, formatge parmesà ratllat i els filets de pollastre. No us deixeu el més important, la salsa! Us quedarà un primer plat per llepar-se'n els dits!

Llegiu la recepta completa

06 Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Si esteu cansats de menjar sempre les mateixes amanides, no patiu. Aquí us en portem una d'allò més original i creativa! Amb pedrers i bolets confitats, que sempre en podeu trobar al mercat, es tracta d'un plat complet que pot servir com a acompanyant de carn o peix, o ser el primer plat d'un menú més diferent.

Llegiu la recepta completa

07 Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

I per acabar, una amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis. Barregeu la ruca amb l'escarola, el creixen, la xirivia, l'endívia i l'enciam vermell. Recepta ràpida i molt saludable!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: