Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 amanides carnívores

Els entrants més complets i temptadors

CUINA.CAT

13/05/2020

Us agrada combinar hortalisses amb pernil o carn? Voleu trencar la rutina d'amanides bàsiques i poc saboroses? Prepareu aquestes amanides que us proposem. Us sorprendran!

01 'Wrap' de pollaste amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja

'Wrap' de pollaste amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja Food Photos / Cristina Rivarola

Amanida de quinoa i llet de coco amb pit de pollastre amb llimona

Comencem amb una amanida ràpida, senzilla i molt gustosa. La combinació de la quinoa amb la llet de coco, el pollastre saltat i el suc de llimona és excel·lent. Completeu-la amb uns trossets de mango i cogombre. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

02 Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta AJJ Estudi

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Aquesta recepta del David Caballero és una proposta ideal per als que us agrada el xai i voleu acompanyar-lo amb hortalisses i fruits secs. Mescleu la carn amb pebrot vermell escalivat, tomàquets cherry, ruca i feta. Acabeu l'amanida amb el pesto de menta. Boníssima!

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Amanida de peus de porc, ceballots i pernil de gla

Una amanida de tres parts perfecta per començar un bon dinar. Els peus de porc bullits són la base i per sobre afegiu ceba tendra, pernil i tomàquet. Acabeu-la amb uns quants brots tendres d'enciams. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de ventresca de tonyina

Amanida de ventresca de tonyina Becky Lawton

Amanida de ventresca de tonyina

Unes fulles de ruca i unes quantes endívies (verdes o vermelles) amb ventresca de tonyina passada per la paella. Aconseguireu una amanida equilibrada i ben saborosa. No us oblideu d'acabar-la amb uns grans de pebre rosa i ratllar una mica de gingebre!

Llegiu la recepta completa

05 Amanida Cèsar clàssica

Amanida Cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola

Amanida Cèsar clàssica

L'amanida Cèsar sempre és una opció molt temptadora. Combineu l'enciam amb daus de pa fregits, tomàquets cherry, formatge parmesà ratllat i els filets de pollastre. No us deixeu el més important, la salsa! Us quedarà un primer plat per llepar-se'n els dits!

Llegiu la recepta completa

06 Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Si esteu cansats de menjar sempre les mateixes amanides, no patiu. Aquí us en portem una d'allò més original i creativa! Amb pedrers i bolets confitats, que sempre en podeu trobar al mercat, es tracta d'un plat complet que pot servir com a acompanyant de carn o peix, o ser el primer plat d'un menú més diferent.

Llegiu la recepta completa

07 Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis

I per acabar, una amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyolis. Barregeu la ruca amb l'escarola, el creixen, la xirivia, l'endívia i l'enciam vermell. Recepta ràpida i molt saludable!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto