Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu i trossegeu l’enciam romà a la juliana.
  2. En una paella amb oli, fregiu els daus de pa fins que estiguin daurats. Reserveu-los en paper absorbent.
  3. Per a la salsa: poseu tots els ingredients menys l’oli a la batedora i tritureu-los a velocitat màxima 3 min. Aneu afegint-hi l’oli en forma de fil fins que s’hi barregi completament i ens quedi com una maionesa. Reserveu la salsa a la nevera.
  4. Poseu els pits de pollastre, salpebrats, en una planxa i coeu-los 2 min per cada costat. Enforneu-los 15 min. Deixeu-los refredar i talleu-los a tires curtes.
  5. Mescleu l’enciam trossejat amb els tomàquets, el parmesà i la meitat de la salsa i mescleu-ho bé. Incorporeu-hi els crostons de pa torrats i, immediatament, el pollastre i la resta de salsa.
  6. Emplateu l’amanida en bols individuals i serviu-la freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto