CUINA.CAT
09/09/2022Una setmana més, d'un març que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Faves amb cloïsses i safrà Becky Lawton
Primer plat: Faves amb cloïsses i safrà
Segon plat: Bacallà a la manresana
Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes AJJ Estudi
Primer plat: Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes
Segon plat: 'Birria' de xai
Ensalada russa excepcional Becky Lawton
Segon plat: Mitjana de vedella a la brasa macerada amb oli d'oliva verge extra (DOP Siurana)
Postres: Flam de ratafia
Pollastre amb llima i espècies
Segon plat: Pollastre amb llima i espècies
Postres: Recuit de drap amb coca de vidre
Crema de carbassó Becky Lawton
Primer plat: Crema de carbassó
Segon plat: Salmó al forn amb salsa de taronja
Postres: Gelat de cafè
Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa Becky Lawton
Primer plat: Amanida de pera amb formatge brisat i 'crumble' d'avellanes
Segon plat: Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa
Postres: Pastís d'ametlles i raïm
Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: