Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una massa amb la farina, la llet, el sucre, la sal i el llevat. Pasteu-la fins que quedi fina i elàstica, i que no es trenqui quan l’estireu. Deixeu-la reposar 15 min.
  2. Talleu-la en tires grosses i deixeu-les reposar uns minuts més. Després estireu-les, fins que quedin ben fines, i poseu-les en una plata per anar al forn amb una mica de mantega i empolsades amb sucre. Poseu-les al forn 10 min a 220 ºC. Regueu-les amb anís i reserveu-les.
  3. Munteu el plat amb una coca i un recuit. Poseu cullerades de recuit sobre la coca, i al plat poseu la melmelada de fruites vermelles i els pinyons per sobre del recuit, amb una mica de mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: