Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’ou: coeu-lo a una temperatura controlada de 62,5 ºC, 45 min. Podeu coure’l al forn de vapor, amb 100% de vapor, o en un instrument adequat per a aquesta acció (Roner, Noon o similar). Traieu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a l’emulsió: tritureu l’oli de conserva de tonyina amb l’aigua i la glicerina fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia. Reserveu-la.
  3. Per a la salsa de pebrot vermell: escaliveu el pebrot vermell embolicat amb paper d’alumini, lleugerament juntat amb oli d’oliva, al forn de llenya o a la brasa, fins que quedi tendre. Deixeu que es refredi lleugerament, peleu-lo i poseu-lo en un recipient amb el suc del rostit, un rajolí d’oli d’oliva, sal i el gochujang. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa llisa i homogènia d’un intens color ataronjat.

MUNTATGE

  1. Serviu l’ou tebi al costat de l’emulsió d’oli de tonyina en conserva i unes gotes de salsa de pebrot vermell.
  2. A la base de l’ou, podeu posar-hi una cullerada de crema de patata, perquè el plat tingui tots els elements de l’ensalada russa tradicional.

CONSELL
El gochujang és una salsa picant a base de xilis vermells en pols molt emprada en la cuina coreana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

21 feb

Taller 'Fem pa a casa Nou' 2020

Per fer aquest curs no cal que en sigueu experts, perquè us ensenyaran a fer pa partint de zero. Primer desgranareu...

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto