Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’ou: coeu-lo a una temperatura controlada de 62,5 ºC, 45 min. Podeu coure’l al forn de vapor, amb 100% de vapor, o en un instrument adequat per a aquesta acció (Roner, Noon o similar). Traieu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a l’emulsió: tritureu l’oli de conserva de tonyina amb l’aigua i la glicerina fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia. Reserveu-la.
  3. Per a la salsa de pebrot vermell: escaliveu el pebrot vermell embolicat amb paper d’alumini, lleugerament juntat amb oli d’oliva, al forn de llenya o a la brasa, fins que quedi tendre. Deixeu que es refredi lleugerament, peleu-lo i poseu-lo en un recipient amb el suc del rostit, un rajolí d’oli d’oliva, sal i el gochujang. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa llisa i homogènia d’un intens color ataronjat.

MUNTATGE

  1. Serviu l’ou tebi al costat de l’emulsió d’oli de tonyina en conserva i unes gotes de salsa de pebrot vermell.
  2. A la base de l’ou, podeu posar-hi una cullerada de crema de patata, perquè el plat tingui tots els elements de l’ensalada russa tradicional.

CONSELL
El gochujang és una salsa picant a base de xilis vermells en pols molt emprada en la cuina coreana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto