Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’ou: coeu-lo a una temperatura controlada de 62,5 ºC, 45 min. Podeu coure’l al forn de vapor, amb 100% de vapor, o en un instrument adequat per a aquesta acció (Roner, Noon o similar). Traieu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a l’emulsió: tritureu l’oli de conserva de tonyina amb l’aigua i la glicerina fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia. Reserveu-la.
  3. Per a la salsa de pebrot vermell: escaliveu el pebrot vermell embolicat amb paper d’alumini, lleugerament juntat amb oli d’oliva, al forn de llenya o a la brasa, fins que quedi tendre. Deixeu que es refredi lleugerament, peleu-lo i poseu-lo en un recipient amb el suc del rostit, un rajolí d’oli d’oliva, sal i el gochujang. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa llisa i homogènia d’un intens color ataronjat.

MUNTATGE

  1. Serviu l’ou tebi al costat de l’emulsió d’oli de tonyina en conserva i unes gotes de salsa de pebrot vermell.
  2. A la base de l’ou, podeu posar-hi una cullerada de crema de patata, perquè el plat tingui tots els elements de l’ensalada russa tradicional.

CONSELL
El gochujang és una salsa picant a base de xilis vermells en pols molt emprada en la cuina coreana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto