CUINA.CAT
19/08/2022Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya Pau Esculies
Crema de carbassó Becky Lawton
Primer plat: Crema de carbassó
Segon plat: Xai rostit amb herbes i espècies
Gambes amb tomàquet Anna Garcia Frigola
Broqueta de vedella amb hortalisses
Turbot a la papillota d'herbes i tomàquet
Primer plat: Aigua de tomàquet iodada amb escopinyes, verduretes i amanida
Postres: Flam de coco amb puré de coco
Musclos amb verdures AJJ Estudi
Primer plat: Musclos amb verdures
Segon plat: Sardines amb escalivada
Tirabuixons de cigrons amb salsa de pebrot, anacards i alfàbrega Food Photos / Cristina Rivarola
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.