Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al granissat: poseu el sucre i la canyella en un cassó coberts d’aigua. 
  2. Un cop dissolt el sucre, afegiu-hi el vi, retireu-ho i deixeu-ho refredar. Poseu-ho al congelador i, al cap de 3 h, passeu-hi el braç elèctric. 
  3. Deixeu-ho al congelador fins al moment de consumir-ho. 
  4. Per a la compota de pera: peleu i talleu la pera a dauets i bulliu-la amb el sucre, el clau i un dit d’aigua. 
  5. Un cop transparent, traieu-la del foc i deixeu-la refredar. Ompliu copes amb pera i granissat i claveu-hi una galeta cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto