Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la pasta seguint les instruccions del paquet, escorreu-la i refredeu-la.
  2. Poseu els pebrots i els alls a escalivar al forn fins que estiguin ben cuits.
  3. Peleu els pebrots i els alls i tritureu-los amb l’oli, l’alfàbrega, la sal, el pebre i els anacards, fins que quedi una textura cremosa.
  4. Mescleu la pasta amb la salsa calenta i acabeu-la amb el formatge idiazabal ratllat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: