Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l'oli amb els alls sencers, el bitxo i les herbes aromàtiques a uns 65 graus, perquè agafi totes les aromes, i enretireu-los abans que hi incorporeu les verdures. Deixeu-les coure 10 min, perquè quedin grenyals (el tomàquet afegiu-lo l'últim). Aboqueu-hi el vinagre i els pebres vermells. Remeneu-ho suaument i deixeu que el vinagre s'evapori uns minuts a foc lent.
  2. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Salpebreu-ho.
  3. Separeu les closques i reserveu les que tenen la carn del musclo enganxada. Farciu-les amb les verdures ben escorregudes.
  4. Serviu-ho sobre un llit d'enciam tallat  ala juliana, perquè no es tombin, amb una mica de suc de la cocció ben batut per sobre i una mica de julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: