Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé el carbassó i ratlleu-lo. Si no teniu un ratllador amb protecció per als dits, millor que aquest pas el faci un adult.
  2. En un bol, feu una pasta amb els ous batuts, la llet, la farina, el llevat químic i una culleradeta de sal.
  3. Escalfeu oli en una cassoleta i, amb l’ajuda d’un adult, aneu deixant-hi caure, amb molta cura de no esquitxar-vos, cullerades de massa.
  4. Quan els bunyols estiguin rossos per tots els costats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Aquests bunyols també us quedaran boníssims si hi afegiu una mica de julivert picat. I, si ho preferiu, també hi podeu posar una mica de pastanaga ratllada.
  • Queden boníssims si els serviu acompanyats de salsa de tomàquet o una mica de romesco. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto