Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Avui, la Marta Vergés ens porta una recepta a base de fonoll i albercocs apta per a tot tipus de dietes: vegana, sense gluten i sense lactosa. Però abans, vegeu el vídeo de la Marta per tal d'aprendre les característiques més importants d'aquesta fruita!

Preparació

  1. Talleu els fonolls a llesques d’uns 3 mm de gruix.
  2. Salpebreu cada llesca i passeu-la banda i banda en una paella amb l’oli durant uns 5 min.
  3. Un cop daurades totes les bandes, afegiu a la paella el suc de taronja, els albercocs en meitats, les panses i el vinagre de poma.
  4. Tapeu la paella i deixeu fent la xup-xup a foc baix durant uns 45 min.
  5. Adorneu el plat amb els festucs picats per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto