Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Avui, la Marta Vergés ens porta una recepta a base de fonoll i albercocs apta per a tot tipus de dietes: vegana, sense gluten i sense lactosa. Però abans, vegeu el vídeo de la Marta per tal d'aprendre les característiques més importants d'aquesta fruita!

Preparació

  1. Talleu els fonolls a llesques d’uns 3 mm de gruix.
  2. Salpebreu cada llesca i passeu-la banda i banda en una paella amb l’oli durant uns 5 min.
  3. Un cop daurades totes les bandes, afegiu a la paella el suc de taronja, els albercocs en meitats, les panses i el vinagre de poma.
  4. Tapeu la paella i deixeu fent la xup-xup a foc baix durant uns 45 min.
  5. Adorneu el plat amb els festucs picats per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: