Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les tostadas de blat de moro: escalfeu l'oli de gira-sol i fregiu les tortillas de blat de moro fins que quedin cruixents. Poseu-les en paper absorbent per eliminar-ne l'excés de greix.
  2. Per a l'aguachile: renteu tots els ingredients de la recepta i talleu-los.
  3. Poseu al molcajete el coriandre, tres quartes parts de la flor d’hibisc, el xili i la sal de Maldon, i piqueu-ho.
  4. Afegiu-hi les gambes i el suc de llima, en primer lloc, perquè es comencin a coure les gambes i deixi anar el sabor dels ingredients mòlts. Afegiu-hi la ceba i barregeu-ho.
  5. Afegiu-hi el rave i barregeu-ho. Afegiu-hi la meitat d'alvocat a daus i barregeu-ho.
  6. Deixeu-ho marinar 10 min a la nevera.
  7. Abans de servir-ho, acabeu-ho amb l'alvocat restant, el pebre acabat de moldre, per potenciar més el sabor, i un bon raig d'oli d'oliva.

CONSELL

El millor d'aquesta recepta és que la quantitat d'ingredients pot variar: si ho voleu més àcid, hi podeu posar més llima, o, si algun ingredient us agrada molt, n’hi podeu posar més, o si us agrada més picant, posar-n’hi més de picants, etc. La podeu variar al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto