Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu un parell de patates amb la pell i deixeu-les refredar. Talleu-les. En un bol, talleu-hi 2 alls petits, afegiu-hi un polsim de sal, un raig de vinagre i un bon raig d’oli. Bateu-ho amb una forquilla enèrgicament perquè quedi molt compacte.
  2. Renteu les hortalisses i talleu-les de la forma que us agradi més.
  3. Repartiu els ingredients en el plat. És aconsellable remenar l’amanida al moment de menjar-la. Podeu afegir-hi embotits o bé nous, magrana, formatge i llenties.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: