Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Si heu optat per enciam romana o francès, talleu-lo, renteu-lo i eixugueu-lo molt bé, si pot ser, en una centrifugadora. Si heu optat per una barreja d’enciams ja a punt, en bossa, us podeu saltar aquest pas.
  2. Renteu bé les figues i, sense pelar-les, talleu-lis el peduncle.
  3. Talleu la mozzarella a làmines.
  4. Feu una vinagreta barrejant bé tres parts d’oli per una de vinagre balsàmic.
  5. En una safata, poseu un llit d’enciam i amaniu-lo amb la vinagreta. A sobre, poseu-hi la mozzarella tallada, les figues tallades i una mica de sal gruixuda, i acabeu-ho amb el granet d’ametlla.

El consell

  • Sabíeu que les figues fresques contenen molta vitamina C? Aquest nutrient és imprescindible perquè el nostre sistema immunitari funcioni bé i pugui lluitar contra els gèrmens o els virus. Les figues seques, en canvi, no contenen gens de vitamina C, però són molt més riques en calci, que ens ajuda a tenir uns ossos ben forts.
  • Si us agraden els formatges més saborosos, en comptes de fer servir mozzarella podeu posar a l’amanida una mica de formatge de cabra esmicolat o una mica de manxego. També combinen molt bé amb el gust dolç de les figues.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: