Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Si heu optat per enciam romana o francès, talleu-lo, renteu-lo i eixugueu-lo molt bé, si pot ser, en una centrifugadora. Si heu optat per una barreja d’enciams ja a punt, en bossa, us podeu saltar aquest pas.
  2. Renteu bé les figues i, sense pelar-les, talleu-lis el peduncle.
  3. Talleu la mozzarella a làmines.
  4. Feu una vinagreta barrejant bé tres parts d’oli per una de vinagre balsàmic.
  5. En una safata, poseu un llit d’enciam i amaniu-lo amb la vinagreta. A sobre, poseu-hi la mozzarella tallada, les figues tallades i una mica de sal gruixuda, i acabeu-ho amb el granet d’ametlla.

El consell

  • Sabíeu que les figues fresques contenen molta vitamina C? Aquest nutrient és imprescindible perquè el nostre sistema immunitari funcioni bé i pugui lluitar contra els gèrmens o els virus. Les figues seques, en canvi, no contenen gens de vitamina C, però són molt més riques en calci, que ens ajuda a tenir uns ossos ben forts.
  • Si us agraden els formatges més saborosos, en comptes de fer servir mozzarella podeu posar a l’amanida una mica de formatge de cabra esmicolat o una mica de manxego. També combinen molt bé amb el gust dolç de les figues.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto