Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu bé l'escarola, centrifugueu-la perquè no hi quedi gens d'aigua i reserveu-la.
  2. Peleu els kiwis i talleu-los a tires fines.
  3. Peleu el mango i talleu-lo com els kiwis.
  4. Poseu en un cassó al foc amb aigua un polsim de sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els llagostins i deixeu-los coure 4 min. Traieu-los ràpidament i poseu-los en un bol amb aigua, un polsim de sal i uns glaçons de gel per tallar la cocció. Escorreu i peleu els llagostins.
  5. Prepareu una vinagreta en un bol posant-hi l'oli d'oliva, obriu pel mig la bergamota i tireu-hi el suc, un polsim de sal i unes fulletes de farigola llimonera. Barregeu-ho bé.
  6. Munteu la recepta en un plat rectangular, posant l'escarola horitzontalment en una banda del plat. Mescleu el kiwi i el mango delicadament i poseu-ne quatre piletes petites al costat de l'escarola, i al damunt col·loqueu-hi un llagostí obert lleugerament per la part més ampla de manera que s'aguanti al damunt de la pila.
  7. Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de bergamota i farigola llimonera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto