Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pesto: renteu les fulles d’alfàbrega i unes cinc fulles de ruca, assequeu-les i reserveu-les.
  2. En un morter, piqueu l’all i afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i ruca amb una mica d’oli, barregeu-ho i incorporeu-hi els pinyons i el formatge ratllat. Aneu afegint-hi l’oli necessari perquè quedi cremós.
  3. Renteu i escorreu bé les fulles verdes de l’amanida i poseu-les en un bol o una plata d’amanida.
  4. Separeu uns quants pètals de les flors i poseu-los a sobre de l’amanida amb els germinats.
  5. Amaniu-ho amb el pesto.

CONSELL

Les flors tenen vitamines i minerals, i els germinats aporten molta força i enzims.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto