Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pesto: renteu les fulles d’alfàbrega i unes cinc fulles de ruca, assequeu-les i reserveu-les.
  2. En un morter, piqueu l’all i afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i ruca amb una mica d’oli, barregeu-ho i incorporeu-hi els pinyons i el formatge ratllat. Aneu afegint-hi l’oli necessari perquè quedi cremós.
  3. Renteu i escorreu bé les fulles verdes de l’amanida i poseu-les en un bol o una plata d’amanida.
  4. Separeu uns quants pètals de les flors i poseu-los a sobre de l’amanida amb els germinats.
  5. Amaniu-ho amb el pesto.

CONSELL

Les flors tenen vitamines i minerals, i els germinats aporten molta força i enzims.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto