Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto: renteu les fulles d’alfàbrega i unes cinc fulles de ruca, assequeu-les i reserveu-les.
  2. En un morter, piqueu l’all i afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i ruca amb una mica d’oli, barregeu-ho i incorporeu-hi els pinyons i el formatge ratllat. Aneu afegint-hi l’oli necessari perquè quedi cremós.
  3. Renteu i escorreu bé les fulles verdes de l’amanida i poseu-les en un bol o una plata d’amanida.
  4. Separeu uns quants pètals de les flors i poseu-los a sobre de l’amanida amb els germinats.
  5. Amaniu-ho amb el pesto.

CONSELL

Les flors tenen vitamines i minerals, i els germinats aporten molta força i enzims.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: