Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per elaborar el chutney, poseu en una cassola el vinagre, el sucre, el tomàquet picat i mitja poma ratllada, la pell i el suc d'una llima, un gra d'all picat, el gingebre ratllat, els claus i una mica de sal. Coeu tots els ingredients a foc lent uns 15 minuts i afegiu-hi 500 g de préssec a dauets o en polpa, i coeu-ho a foc lent tot el conjunt uns 40 minuts més. Si el préssec és a dauets, haureu de pelar-los, tallar-los a dauets i ruixar-los amb una mica de llimona per evitar la seva oxidació. Si voleu fer conserves, poseu-los en pots esterilitzats i deixeu-los tancats cap per avall perquè facin el buit.
  2. Per a l'amanida, talleu els tomàquets a grills. Talleu l'alvocat a daus i ruixeu-ho amb unes gotes de llimona per evitar que s'oxidi i reserveu-ho. Col·loqueu els grills de tomàquet a la base del plat, a sobre poseu enciams variats, els alvocats i les nous i salseu-ho per sobre amb el  chutney de préssec. Doneu un toc a l'amanida ruixant el plat amb un rajolí d'oli d'oliva i amb una punta de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: