Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per elaborar el chutney, poseu en una cassola el vinagre, el sucre, el tomàquet picat i mitja poma ratllada, la pell i el suc d'una llima, un gra d'all picat, el gingebre ratllat, els claus i una mica de sal. Coeu tots els ingredients a foc lent uns 15 minuts i afegiu-hi 500 g de préssec a dauets o en polpa, i coeu-ho a foc lent tot el conjunt uns 40 minuts més. Si el préssec és a dauets, haureu de pelar-los, tallar-los a dauets i ruixar-los amb una mica de llimona per evitar la seva oxidació. Si voleu fer conserves, poseu-los en pots esterilitzats i deixeu-los tancats cap per avall perquè facin el buit.
  2. Per a l'amanida, talleu els tomàquets a grills. Talleu l'alvocat a daus i ruixeu-ho amb unes gotes de llimona per evitar que s'oxidi i reserveu-ho. Col·loqueu els grills de tomàquet a la base del plat, a sobre poseu enciams variats, els alvocats i les nous i salseu-ho per sobre amb el  chutney de préssec. Doneu un toc a l'amanida ruixant el plat amb un rajolí d'oli d'oliva i amb una punta de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto