Preparació
- Per elaborar el chutney, poseu en una cassola el vinagre, el sucre, el tomàquet picat i mitja poma ratllada, la pell i el suc d'una llima, un gra d'all picat, el gingebre ratllat, els claus i una mica de sal. Coeu tots els ingredients a foc lent uns 15 minuts i afegiu-hi 500 g de préssec a dauets o en polpa, i coeu-ho a foc lent tot el conjunt uns 40 minuts més. Si el préssec és a dauets, haureu de pelar-los, tallar-los a dauets i ruixar-los amb una mica de llimona per evitar la seva oxidació. Si voleu fer conserves, poseu-los en pots esterilitzats i deixeu-los tancats cap per avall perquè facin el buit.
- Per a l'amanida, talleu els tomàquets a grills. Talleu l'alvocat a daus i ruixeu-ho amb unes gotes de llimona per evitar que s'oxidi i reserveu-ho. Col·loqueu els grills de tomàquet a la base del plat, a sobre poseu enciams variats, els alvocats i les nous i salseu-ho per sobre amb el chutney de préssec. Doneu un toc a l'amanida ruixant el plat amb un rajolí d'oli d'oliva i amb una punta de sal.