Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu la nectarina a daus i talleu la pastanaga a rodanxes fines.
  2. Talleu el tomàquet a daus i el cogombre, a làmines.
  3. Emplateu una base de Trocadero Florette en un plat profund i col·loqueu-hi a sobre els cigrons cuits i la resta d'ingredients anteriors.
  4. Amaniu l'amanida amb la vinagreta de Mòdena i mel.
  5. Decoreu el plat amb ametlles prèviament torrades en una paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: