Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el bonítol a daus. Si teniu un bonítol sencer, talleu-ne un llom que faci aproximament 150 g.
  2. En un bol de vidre poseu-hi els daus de bonítol.
  3. Piqueu la fruita seca i poseu-la dins del bol. Després l’oli, que ha de cobrir els daus de tonyina. Després poseu-hi el vinagre i també l’all aixafat. Tot ha d’estar junt perquè marini dues hores.
  4. Mentre el bonítol marina, comenceu a tallar les verdures. La quantitat que en fareu servir serà al vostre gust. Comenceu per la mongeta tendra. Traieu-ne les puntes. Després feu trossos de la remolatxa i traieu-los la pell. Feu trossos també de la col llombarda.
  5. Traieu la pela dels tomàquets.
  6. Els tomàquets i la col llombarda han de quedar crus, però la resta de les verdures, la remolatxa i la mongeta tendra, coeu-les al microones 4 minuts a temperatura màxima. Abans de posar-les-hi poseu-hi un pensament de sal i tapeu-les amb paper film.
  7. Després d’haver-les passat pel microones, salteu-les en una paella, que haureu col·locat al foc prèviament perquè s’escalfi (sense oli). Després poseu-hi el bonítol ja marinat durant dues hores.
  8. A l’hora de saltar-ho tot plegat, feu servir el temps de cocció que desitgeu. És a dir, si us agrada que quedi cru, saltegeu-ho poc temps. Si us agrada més fet, coeu-ho més temps.
  9. Emplateu-ho sense l’all, que traureu després del saltejat.
  10. Ara és el moment de tallar a daus el formatge Neu del Cadí. Col·loqueu-los per sobre l’emplatat i, per últim, afegiu-hi unes fulles petites de farigola i un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: