Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

La moda dels 'pokes' ha arribat també a les Terres de Ponent amb un estil propi del territori i amb ingredients de proximitat. La necessitat de crear una oferta de menjar per emportar ('take away') diferent i atractiva va portar el restaurant El Gat de Tàrrega a crear una línia de 'poke bowls', un plat únic basat en diferents productes que conté carbohidrats, proteïnes i vitamines minerals. Un plat complet i saludable.

Preparació

  1. Per al pollastre al curri: barregeu-ho tot i deixeu-ho marinar 2 h. Poseu una paella a foc lent i coeu-hi el pollastre. Quan sigui cuit de dins, apugeu el foc perquè quedi una mica torradet per fora, però evitant que quedi sec.
  2. Per als espinacs saltats: poseu un raig d’oli en una paella i salteu-hi l’all. Abans que agafi color, afegiu-hi els espinacs i barregeu-ho, vigilant que no es cremi l’all. Salpebreu-ho i salteu-ho 10 min. Reserveu-ho fora del foc.
  3. Per a l’hummus: en un robot de cuina o una batedora, poseu tots els ingredients fins que quedi una pasta molt fina.
  4. Per a l’arròs: en una olla petita amb un raig d’oli i sal, poseu a escalfar l’aigua; quan comenci a bullir, afegiu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 20 min. Tapeu-lo i deixeu-lo reposar 5 min. Escorreu-lo i reserveu-lo.
  5. Per a l’emplatat: en un bol, poseu en un costat l’enciam sencer i afegiu-hi l’arròs, que acabi de cobrir tota la base del plat. A l’altra banda de l’enciam, poseu-hi els espinacs saltats i, al mig, el pit de pollastre al curri, tallat a tires, l’hummus de cigrons i l’alvocat, tallat a la juliana (afegiu-li un raig de llimona perquè no s’oxidi), i, per sobre, llavors de sèsam.
  6. El plat se serveix fred, tot i que si es vol es pot escalfar una mica el pollastre, l’arròs i els espinacs, abans d’emplatar-ho, i oferir-lo una mica calent.
  7. Per acompanyar el poke hi podeu afegir diferents salses, com ara de soja, o, simplement, un rajolí d’oli i sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto