Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu els tomàquets cherry per la meitat i el tomàquet sec a làmines. Reserveu-los.
  2. Escaldeu els pèsols 1 min en aigua bullint i refredeu-los. Reserveu-los.
  3. Bulliu els macarrons uns 10 min (seguiu les indicacions del paquet), escorreu-los i refredeu-los. Reserveu-los.
  4. Per a l’amaniment: tritureu l’oli amb el suc de llimona, el tabasco, la tahina, el comí i una mica de sal i pebre.
  5. Per al muntatge: amaniu els macarrons amb la mescla anterior. Mescleu-los amb els  i pèsols i els tomàquets.
  6. Repartiu l’amanida en gots, intercalant-la amb els créixens, i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: