Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: barregeu l’oli amb el vinagre, la sal, el pebre, l’orenga, les herbes, el julivert i el porradell picat.
  2. Per a l’amanida: coeu les patates, senceres i amb la pela, amb aigua amb sal. Escorreu-les, refredeu-les i talleu-les en vuit parts.
  3. Poseu els seitons en una safata, afegiu-hi l’aigua i el vinagre amb un xic de sal, tot barrejat, i deixeu-los marinar 4 h.
  4. Quan els veieu blancs, traieu-los, escorreu-los i guardeu-los en l’oli.
  5. Talleu el cogombre per la meitat, al llarg, després un altra meitat al llarg, i després talleu-ho en llunes.
  6. Barregeu les patates, el cogombre i la vinagreta. Poseu-ho en un bol i afegiu-hi els seitons i la vinagreta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: