Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 10 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu la ceba a mitges llunes; la col kale, a tires fines, i les pastanagues, a bastons.
  3. En un wok disposeu un rajolí d’oli d’oliva i salteu-hi les verdures durant 5 minuts.
  4. Amb l’ajuda d’una batedora tritureu 150 ml d’oli d’oliva amb 15 g de formatge parmesà, 100 g de pinyons, 1 gra d’all i un manat d’alfàbrega fins a obtenir el pesto.
  5. En una paella poseu el pesto i afegiu-hi l’arròs. Barregeu-ho tot bé durant un parell de minuts.
  6. En un plat disposeu una base d’arròs al pesto i el saltat de verdures a sobre.
  7. Saleu-ho lleugerament amb Escates de Sal Nomen.
  8. Decoreu-ho amb uns festucs picats per sobre i un rajolí d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto