Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 10 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu la ceba a mitges llunes; la col kale, a tires fines, i les pastanagues, a bastons.
  3. En un wok disposeu un rajolí d’oli d’oliva i salteu-hi les verdures durant 5 minuts.
  4. Amb l’ajuda d’una batedora tritureu 150 ml d’oli d’oliva amb 15 g de formatge parmesà, 100 g de pinyons, 1 gra d’all i un manat d’alfàbrega fins a obtenir el pesto.
  5. En una paella poseu el pesto i afegiu-hi l’arròs. Barregeu-ho tot bé durant un parell de minuts.
  6. En un plat disposeu una base d’arròs al pesto i el saltat de verdures a sobre.
  7. Saleu-ho lleugerament amb Escates de Sal Nomen.
  8. Decoreu-ho amb uns festucs picats per sobre i un rajolí d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: