Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola amb oli, salteu els escamarlans i els calamarsets i retireu-los.
  2. Afegiu-hi l’all picat (que no arribi a enfosquir-se) i, tot seguit, el julivert.
  3. Poseu la ceba a coure lentament.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho concentrar. 
  5. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho.
  6. Mulleu-ho amb el fumet i salpebreu-ho.
  7. Deixeu-ho bullir 10 min; a mitja cocció, afegiu-hi els musclos i les cloïsses.
  8. Incorporeu-hi els escamarlans i els calamarsets. 
  9. Retireu-ho del foc, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reposar 2 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto