Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu el cos dels caps dels escamarlans. Reserveu els cossos al congelador. Poseu els caps d’escamarlà, la morralla, mitja ceba, el porro i el fonoll en una olla, cobriu-ho d’aigua i feu-ho bullir 20 min. Coleu el brou i reserveu-lo. Reserveu els caps d’escamarlans. 
  2. Per a l’arròs: sofregiu en una cassola l’altra mitja ceba i l’all, tot tallat ben petit. Quan ja sigui ben ros, afegiu-hi el puré de tomàquet i continueu-ho sofregint a foc suau. Al cap d’uns minuts, incorporeu-hi les trompetes netes i lleugerament tallades i l’arròs, feu-hi quatre voltes i comenceu a mullar aquest futur arròs amb el brou bullint. Aneu-hi afegint brou de mica en mica tot remenant, fins que l’arròs quedi gairebé cuit. Aquesta operació trigarà uns 16-17 min. 
  3. Recupereu els cossos dels escamarlans un xic congelats i peleu-los (si no els congeléssiu costarien de pelar). Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pols de sal. Enforneu els caps 2 min. Un cop tingueu l’arròs cuit, afegiu-hi un raig d’oli bo i remenant. Rectifiqueu-ho de sal. Serviu-ho al plat i, a sobre, poseu-hi els cossos i els caps d’escamarlà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto